دانشمند با دل و فکرش می نگرد . نادان با چشم و دیده اش می بیند . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :14
بازدید دیروز :1
کل بازدید :13963
تعداد کل یاداشته ها : 20
04/4/29
9:30 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
شرکت آریان گوهر رخشان[0]
شرکت آریان گوهر رخشان از ابتدای دهه 90 با سه هدف کلی پا به دنیای گوهرها گذاشته است. از آنجا که صنعت طلا و جواهر علی‌ رغم گستردگی، سالیانی است که در زمینه سنگ های قیمتی فقط به عنوان مصرفه کننده ظاهر شده است؛ ما را بر آن داشت تا بتوانیم در این راستا گام برداریم. گام اول تولید علم در این زمینه بوده است. آریان گوهر رخشان، با آموزش دوره های مختلف گوهرتراشی و گوهرشناسی و بومی سازی این رشته در ایران از یک سو و از طرف دیگر با ترجمه کتب علمی، بازنویسی مقالات خارجی و راه اندازی حرفه ای ترین سایت در فضای اینترنتی گام موثری برداشته است. گام دوم حمایت از صنعت نوپای گوهرها در ایران بوده است. شرکت آرگو تصمیم دارد با عنایت خدای متعال و تلاش مضاعف، این صنعت نوظهور را به نقطه ای برساند تا نه تنها نیاز داخلی کشور عزیزمان ایران را برآورده کرده، بلکه انگیزه ای در صادرات محصولات تولید شده توسط هنرمندان ایرانی را ایجاد نماید. در این راستا علاوه بر واردات انواع دستگاه های جواهرتراشی و جواهرشناسی به جهت بومی سازی این صنعت و جلوگیری از خروج ارز، اقدام به ساخت انواع لوازم و تجهیزات فست، فانتزی، برش، پولیش، انبوه تراشی و نیز گوهرشناسی کرده است. همچنین با بهره گیری از دانش ایرانی، اقدام به ساخت دستاوردهای جدیدی در این علم نموده است. گام سوم ایجاد اشتغال می باشد که در واقع نوک پیکان و انگیزه اصلی برای ورود به این صنعت است. شرکت آریان گوهر رخشان با ایجاد بستر مناسبی در این راستا، از تمام توان و پتانسیل خود استفاده کرده است. لذا علاوه بر به کار گیری فارغ التحصیلان کارآزموده و خبره خود در این زمینه، با ایجاد کارگاههای گوهرتراشی، گوهر شناسی و ساخت و طراحی جواهرات در شهرهای مختلف ایران گام موثری در این زمنیه برداشته است. همچنین بر این باوریم که به جهت ناشناخته بودن انواع معادن سنگ های قیمتی در ایران می توان با جدیت بحث اکتشاف، استخراج و فرآوری سنگ های قیمتی را در این مرز بوم پی گیری نمود و از این جهت به بالندگی رسید.

خبر مایه

 

قرن ها افغانستان محل استخراج سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی بوده است. سنگ های قیمتی یافت شده از افغانستان دارای بازار مناسبی بوده و حتی در برخی مواقع قیمتی بالاتر از سنگ های مشابه در نقاط دیگر جهان دارد. افغانستان خوشبختانه تنوع وسیعی از سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی دارد که از معادن ثبت شده و رسوبات به دست می آیند. 

Afghan lazured-لاجورد افغانی

در واقع بیشتر معادن سنگ های قیمتی در کشور افغانستان قرار دارند. بیش از 6 هزار سال است که از پتانسیل های معدنی این کشور برداشت می شود و باعث پیشرفت چشمگیری در صنعت سنگ های قیمتی شده است. گوهرهای گوناگونی در رنگ های متنوع در افغانستان یافت می شود. از جمله گوهرهایی که به رنگ آبی و کبود هستند می توان به لاجورد افغان و آکوامارین اشاره کرد. افغانستان تولید کننده سنگ لاجورد از معدن ساری در ناحیه بدخشان است.

 

زمرد افغانی-Afghan emerald

از دیگر سنگ های قابل یافت در افغانستان می توان به زمرد افغانی اشاره کرد. زمرد از رسوبات دره پانشجر در ناحیه کاپیسا از 6 معدن به دست می آید. این سنگ از کربنات های اردویسین، دایک های گابرویی و کوارتز پورفیری به دست آمده که بهترین کیفیت این جواهر از گابروهای متقاطع به دست می آید. زمردهای افغان شبیه کیفیت زمردهای کلمبیا را دارند. 

 

Afghan ruby-یاقوت افغانی

سنگ قیمتی دیگر در افغانستان، یاقوت  است. یاقوت در ناحیه کابل به دست می آید. این یاقوت ها، از لایه های متمرکز کانی سازی شده تولید می شود. 

 

Afghan tourmaline-تورمالین افغانی

همچنین می توان از بلورهای کانزیت و تورمالین نیز در ناحیه لقمان نام برد که بسیار غنی شده بوده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشند. 

 

منبع مقاله:

سایت آریان گوهر رخشان (آرگو)

 


93/9/4::: 9:42 ص
نظر()