مردم دنیا در کار دنیا دو گونه‏اند : آن که براى دنیا کار کرد و دنیا او را از آخرتش بازداشت ، بر بازمانده‏اش از درویشى ترسان است و خود از دنیا بر خویشتن در امان . پس زندگانى خود را در سود دیگرى دربازد . و آن که در دنیا براى پس از دنیا کار کند ، پس بى آنکه کار کند بهره وى را از دنیا بسوى او تازد ، و هر دو نصیب را فراهم کرده و هر دو جهان را به دست آورده ، چنین کس را نزد خدا آبروست و هر چه از خدا خواهد از آن اوست . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :0
بازدید دیروز :4
کل بازدید :13967
تعداد کل یاداشته ها : 20
04/4/31
6:4 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
شرکت آریان گوهر رخشان[0]
شرکت آریان گوهر رخشان از ابتدای دهه 90 با سه هدف کلی پا به دنیای گوهرها گذاشته است. از آنجا که صنعت طلا و جواهر علی‌ رغم گستردگی، سالیانی است که در زمینه سنگ های قیمتی فقط به عنوان مصرفه کننده ظاهر شده است؛ ما را بر آن داشت تا بتوانیم در این راستا گام برداریم. گام اول تولید علم در این زمینه بوده است. آریان گوهر رخشان، با آموزش دوره های مختلف گوهرتراشی و گوهرشناسی و بومی سازی این رشته در ایران از یک سو و از طرف دیگر با ترجمه کتب علمی، بازنویسی مقالات خارجی و راه اندازی حرفه ای ترین سایت در فضای اینترنتی گام موثری برداشته است. گام دوم حمایت از صنعت نوپای گوهرها در ایران بوده است. شرکت آرگو تصمیم دارد با عنایت خدای متعال و تلاش مضاعف، این صنعت نوظهور را به نقطه ای برساند تا نه تنها نیاز داخلی کشور عزیزمان ایران را برآورده کرده، بلکه انگیزه ای در صادرات محصولات تولید شده توسط هنرمندان ایرانی را ایجاد نماید. در این راستا علاوه بر واردات انواع دستگاه های جواهرتراشی و جواهرشناسی به جهت بومی سازی این صنعت و جلوگیری از خروج ارز، اقدام به ساخت انواع لوازم و تجهیزات فست، فانتزی، برش، پولیش، انبوه تراشی و نیز گوهرشناسی کرده است. همچنین با بهره گیری از دانش ایرانی، اقدام به ساخت دستاوردهای جدیدی در این علم نموده است. گام سوم ایجاد اشتغال می باشد که در واقع نوک پیکان و انگیزه اصلی برای ورود به این صنعت است. شرکت آریان گوهر رخشان با ایجاد بستر مناسبی در این راستا، از تمام توان و پتانسیل خود استفاده کرده است. لذا علاوه بر به کار گیری فارغ التحصیلان کارآزموده و خبره خود در این زمینه، با ایجاد کارگاههای گوهرتراشی، گوهر شناسی و ساخت و طراحی جواهرات در شهرهای مختلف ایران گام موثری در این زمنیه برداشته است. همچنین بر این باوریم که به جهت ناشناخته بودن انواع معادن سنگ های قیمتی در ایران می توان با جدیت بحث اکتشاف، استخراج و فرآوری سنگ های قیمتی را در این مرز بوم پی گیری نمود و از این جهت به بالندگی رسید.

خبر مایه

 

بنا به گزارش ها در سال 2002، اطلاعات کمی در مورد رسوبات موساکاشی (نام شهری در زامبیا) موجود است. بسیاری از این گزارش ها متناقض اند. به نظر می رسد در ابتدا از سال 2002 تا 2004 معدنچیان محلی روی این رسوبات کار می کرده اند. زمردهای موساکاشی برای اولین بار در سال 2005 توسط آنتونین سایفرت (Antonin Seifert)، استانیسلاو ورنا (Stanislav Vrána)، بژورن انکر (Björn Anckar) و یاروسلاو هیرسل (Jaroslav Hyršl) گزارش شده اند. سایفرت و همکارانش گزارش داده اند که این زمردها به طور قابل توجهی رنگ هایی متفاوت از آنهایی داشتند که پیش از این در منطقه کافوبو (Kafubu) یافت شده بودند. گفته می شود سنگ های موساکاشی یادآوری از سبز مایل به آبی سیر زمردهای موزوی (Muzo) کلمبیا هستند. این شباهت به اینجا ختم نمی شود:

زمردهایی از موساکاشی زامبیا-emeralds from mosacashi

جالب ترین ویژگی، حضور ادخال های سه مرحله ای در تمامی سنگ ها بود که این ادخال ها متشکل از یک حباب و بلوری مکعبشکل در یک مایع، تقریبا مشابه زمردهای کلمبیا، بودند. آنها اکسید آهن (iron oxides )، فلدسپات (feldspar) و کوارتز (quartz) را نیز به عنوان ادخال های معدنی شناسایی کردند.

بنا به گزارش ها، تولید در سال 2006 از سر گرفته شد. این کار با با ابزاردستی شروع و در سال 2009 برای چند ماه تا استفاده از بیل مکانیکی پیشرفت کرد. این گزارش ها، که پس از بازدید از موساکاشی در ژوئیه 2009 و اوت 2010 منتشر شده اند، جزئیاتی را به تاریخ استخراج زمرد اضافه می کنند. 

به گفته مدیر معدن، از زمان کشف آن یعنی اواخر سال 2010، منطقه حدود 15-20 کیلوگرم زمرد تولید کرده است. البته گفتنی است که استخراج زمرد هنوز هم از منطقه موساکاشی زامبیا به طور محدود ادامه دارد.

 

منبع مقاله:

سایت آریان گوهر رخشان (آرگو)

 

ثبت نام کلاس های گوهرتراشی و گوهرشناسی