خداوند مرا سخت گیر و آزاردهنده برنینگیخت؛ بلکه مرا آموزگاری آسان گیر برانگیخت . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :2
بازدید دیروز :1
کل بازدید :13951
تعداد کل یاداشته ها : 20
04/4/29
2:4 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
شرکت آریان گوهر رخشان[0]
شرکت آریان گوهر رخشان از ابتدای دهه 90 با سه هدف کلی پا به دنیای گوهرها گذاشته است. از آنجا که صنعت طلا و جواهر علی‌ رغم گستردگی، سالیانی است که در زمینه سنگ های قیمتی فقط به عنوان مصرفه کننده ظاهر شده است؛ ما را بر آن داشت تا بتوانیم در این راستا گام برداریم. گام اول تولید علم در این زمینه بوده است. آریان گوهر رخشان، با آموزش دوره های مختلف گوهرتراشی و گوهرشناسی و بومی سازی این رشته در ایران از یک سو و از طرف دیگر با ترجمه کتب علمی، بازنویسی مقالات خارجی و راه اندازی حرفه ای ترین سایت در فضای اینترنتی گام موثری برداشته است. گام دوم حمایت از صنعت نوپای گوهرها در ایران بوده است. شرکت آرگو تصمیم دارد با عنایت خدای متعال و تلاش مضاعف، این صنعت نوظهور را به نقطه ای برساند تا نه تنها نیاز داخلی کشور عزیزمان ایران را برآورده کرده، بلکه انگیزه ای در صادرات محصولات تولید شده توسط هنرمندان ایرانی را ایجاد نماید. در این راستا علاوه بر واردات انواع دستگاه های جواهرتراشی و جواهرشناسی به جهت بومی سازی این صنعت و جلوگیری از خروج ارز، اقدام به ساخت انواع لوازم و تجهیزات فست، فانتزی، برش، پولیش، انبوه تراشی و نیز گوهرشناسی کرده است. همچنین با بهره گیری از دانش ایرانی، اقدام به ساخت دستاوردهای جدیدی در این علم نموده است. گام سوم ایجاد اشتغال می باشد که در واقع نوک پیکان و انگیزه اصلی برای ورود به این صنعت است. شرکت آریان گوهر رخشان با ایجاد بستر مناسبی در این راستا، از تمام توان و پتانسیل خود استفاده کرده است. لذا علاوه بر به کار گیری فارغ التحصیلان کارآزموده و خبره خود در این زمینه، با ایجاد کارگاههای گوهرتراشی، گوهر شناسی و ساخت و طراحی جواهرات در شهرهای مختلف ایران گام موثری در این زمنیه برداشته است. همچنین بر این باوریم که به جهت ناشناخته بودن انواع معادن سنگ های قیمتی در ایران می توان با جدیت بحث اکتشاف، استخراج و فرآوری سنگ های قیمتی را در این مرز بوم پی گیری نمود و از این جهت به بالندگی رسید.

خبر مایه

برگرفته از سایت آریان گوهر رخشان (آرگو)

در مقالات قبل به تعدادی از معادن الماس روسیه اشاره و توضیحاتی درمورد این معادن ارائه شد. در این مطلب هدف معرفی دیگر معادن الماس در روسیه است که مورد بهره برداری قرار می گیرند.

 

معدن اوداچنی (اوداچنایا)Udachny Mine

شرق روسیه واقع شده است. معدن، حفره بازی است که بهره برداری از آن در حوزه های کیمبرلیت رخ می دهد. لوله آداچنایا (به معنای خوش یمن) بزرگترین رسوب الماس در روسیه است و یکی از بزرگترین ها در جهان می باشد. این معدن متشکل از دو تنه اصلی  است که هر دو الماس خیز هستند (متشکل از شن های معدنی سنگین). معدن اوداچنایا یکی از بزرگترین حفره های باز در جهان است و کمیت بسیاری از الماس های بزرگ را ثمر می دهد. حوزه های میرنا و آداچنایا کیمبرلیت در 10 روز کشف شدند.

 

معدن آنابار Anabar Mine

آنابار نیز در مدار قطب شمال در جمهوری سخا در شمال شرق روسیه واقع شده است. معدن الماس آنابار شرقی ترین نقطه معادن الماس روسیه و در کنار رسوب رودخانه های بیلیاخ و آنابر واقع شده است. آنابر اصولا مکانی می باشد که طی فصل کوتاه تابستان به علت شرایط آب و هوایی سخت بهره برداری شده است. هیچ جاده سالانه ای در منطقه نیست بنابراین بار توسط رودخانه یخ زده در زمستان منتقل می شود.


معدن جوبیلی(یوبیلینایا) Jubilee (Yubileinaya) Mine

 

معدن الماس جوبیلی (معدن آکا یوبیلینایا) جدیدترین معدن در جمهوری سخا است که  بهره برداری از آن از سال 1986 آغاز شد. معدن روی لوله یوبیلینایا کیمبرلیت ساخته شده است. معدن جوبیلی یوبیلینایا توسط  آلروسا بهره برداری شده است.